Sunday, September 5, 2010

GENG LIBASAN SELENDANG MAUT.PLEASE TAKE A NOTE..



"sahaja aku ponteng kelas syntax pada esok hari kerana telah dipengaruhi mood raya."
dengan lafaz niat ponteng tersebut.aku dapat tido lena lagi dekat tilam empuk bilik berhawa dingin aku nih untuk satu malam lagi.kelas pagi esok? kelas ganti je.jangan harap aku nak rajin bangun lantas pegi balik hell.
untuk geng libasan selendang maut phewit-phewit.selamat meneruskan perjuangan ke kelas ganti syntax pade esok hari.aku.. dah lame dah halalkan kelas tu dalam hati.once aku dah balik rumah.. untuk melangkah ke hell semula adelah amat payah.jadi kite jumpe je esok petang.kelas mamu aku tak mau ponteng. nanti buat nahas je dia carik aku soal siasat dalam fesbuk.hah tak mahu aku kene laser semata-mata sebab sifat malas akibat mood raya nih pulak.
so my friends.jumpe esok at 2.30pm.kim salam kat madam.cakap kat dia.aku demam..demam raya heheheh.till then.bye.



lu orang belaja rajin-rajin sikit.
kelas syntax tu bukan menda main-main.
jangan ingat nak buke pose je keje.kelas pukul 9.nak pegi pukul 7 lebih tu lama lagi beb.
concentrate tu perlu.jangan nak melukis je kat tepi buku.
tree diagram tu kene jugak amik tahu.kalau rase ngantuk sms aku
nanti aku hiburkan hati lu orang dari atas katil.bawah comforter sambil peluk bantal busuk
jadi jangan risau bebeh.aku ada.bila kau pun ada.lalalalallaa




p/s: btw esok kite nak berbuke kat mana.kalau kat rumah je aku balik hari selasa la cam nih hehehe

8 comments:

Hairil Rizal said...

Perghh.. selamber tahap Gaban nie...

Syntax tu belaja kebende?

Days said...

warlord: mood raya dh meresap bro heheh.syntax tu blajar ttg grammar dan words n sentence structure.phewwww..bpeluh nak terang tibe2 heheh

GaDis CoMeL said...

balik je lah. tak payah pegi kelas. nanti boleh study sendiri. haha.

Days said...

gadis cumel: hahaha.gua x cerdik mane der heheh.

Hairil Rizal said...

Kalau da bley xplain syntax tu, kira ok la. Orait, esok Warlord bagi cuti itu kelas syntax.

Jgn lupa fax surat cuti nie..

Days said...

warlord: baiklah.nanti fax kan surat tu heheh.kan bagus kmau jadi lecturer org bro.senang kawtim heheh

Raja Fiqri Fauwaz said...

keh keh keh.. ini boleh jadi bahan bukti lecturer ni..

Days said...

fiqri : hahaha.xde hal la.baru skali nih je ponteng kott heheh.bukan selalu buat nih huuuu