Wednesday, July 1, 2009

MOMENTO OF BUHSAN

bukti-bukti yamg menunjukkan bahawasanya aku tidak mampu memberi sepenuh tumpuan kalau kelas itu berlangsung lebih dari 3jam ....naseb ade hobby cam whoring yang sangat menarik dan semangat mengambil gambar itu seharusnya dipupuk untuk dijadikan hobby yang berfaedah satu masa nanti*ayat-ayat di atas di cilok dari buku mari mengarang sambil tersenyum riang UPSR tahun 6...
selain itu..sahabat-sahabat yang semanis gula aka they're sweet like sugah..
memeriahkan aktiviti menangkap gambar secara produktif di kelas tanpa perasaan bersalah mahupun takut akan ...HAIYA!!!!
*hanya untuk mereka yang memahami ..tiada sebab mahu letak tanda seru smpai tiga kali kalau xdk punca,,,






group gorgeous yang mempunyai tagline
pose sexy..! all of u r dem cheeky muahahaha
seronok mengumpat dengan mereka buat kan aku ketagih mahu
duduk barisan belakang hingga abes kelas nanti..


salah satu cara tuween nak hilangkan perasaan sebal
dan sleepy beliau ..adalah dengan menangkap gambar
like sugah sebegini..

salah satu cara mahu mengambil gambar tanpa di sedari lecterer yang kejenye berputar-putar di sekeliling kelas ..

*gile ah cam whoring..pic kaki pon chantek hape....

p/s: berharap..sangat mengharap..harapan...agar ayah dan mama aku tidak ada mase mahu melihat atau menjenguk atau terasa xsedap hati lantas mahu membaca blog ini..wajib kene sepakan super saya kalau deyal tahu ini aktiviti priority yang aku claim sebagai hobby semasa di dalam kelas..v_v ~!

8 comments:

kureen said...

wtf
gambar aku di publish tanoe kebenaran!
hahaha

kureen said...

*typing error*
tanpe kebenaran.
huhu

~ aaWa ~ said...

haha..amt bermadah lah blog ko weyh..huhu..POSE SEXY..haha..tanx ma fren! u sweet like sugah tooooo!
p.s add la blog ak yer..huhu..

johari said...

hahahaha smart gmbr peace tue! kudos!

c.h.a.e.r.m said...

haiseh..
klo aku bosan g canteen jap.
ckp ngn lect nk g toilet.
pekene sirap laici.
segar!

Dashing Days said...

tuween: sorry beb..i tot u cute lorh pose sexy!!!

mma'wa: haha memang kite syik pose je time class..eh oledy add urs taw..amat xcited jmpe blog kamu!!

joe:orang yg dlm pic tu memang kudos..

chaerm: kite memang akan selalu berperangai cm hantu sebab klass xbrape nak best hahah

kureen said...

untuk kelas miss ultraman. as what mak wa cakap.
memang sumpah bosan gila babi!

Dashing Days said...

memang bosan tapi kamu sempat cuci mate kan ? hahaha