Sunday, July 26, 2009

BAB 1 : BELAJAR CARA MAHU MENGAJAR..BERMULA...!

27july 2009
perjalanan baru bakal bermula..
sedia atau tidak..
terpakse atau kehendak..
tikus atau badak
cencorot atau dedak
tempuh segala dengan cekal tanpa banyak cekadak
to all...wish me luck ya...please pray for me..gile nebes nih
campur sedikit excited..paling penting..listkan dalam doa korang yang..
1. aku takkan jadi cikgu yang garang..sebab ramai ckp macam ni
2.jangan bagi aku ajar ajaran sesat birat buat timbangan aku berat kt akhirat
3.tolong jangan doa aku faymes jadi front story kat paper..sebab lempang atau lempar anak orang keluar kelas..sesungguh nye lecterer kat hell tak ajar itu semua..tak caye ? tanya miss ct..huuuu
4.doakan aku sabar tabah menempuh dugaan bulan puasa smbil mengajar budak - budak yang aku rase seprauh dari kelas tak start lg blaja berpuasa..
5.doakan segalannya berjalan lancar


p/s: kekuatan? itu yang diperlukan buat masa sekarang..

7 comments:

[-d0nuTku yG peTak-] said...

amiin..
bag0s lar klau mngajar time bulan pose..
byk pahala bersabar tuh..
ahah!

~ aaWa ~ said...

haha..
papepon bez of lux ok ngaja bdak2 uh..huhu..
hoho la nape xnk msuk front page buli bdak?famous wooooo..ahaha..
im sure u'll do juz fine..huhu gud luck again keyh!

ili aqilah said...

cikgu jgn garang2 ye.
nanti disepak murid

kureen said...

hahaha. cencorot atau badak.
hahaha

Dashing Days said...

j : kerana tahu pahala aku dh tinggal sikit la aku rase willing nak aja bulan pose huhu


ma'awa:faymessss? aish xmahu aku..aku low profile haha

ili : mane ade garang..saya kool je


kureen : eh cikgu azreen ..online heh..buat lesson plan la cikgu..

ili aqilah said...

lah, name kureen ni azreen ke??
baru taw dowh. lepas ni, aku pgl die azreen je
no more kureen
hahahha

Dashing Days said...

ili: muahahahaha..name azreen baik sket heh