Thursday, July 23, 2009

FIRST CRUSH SAYA MAMAT JAHAT BERGAYA



kenal mamat rambut panjang senyum senget sinis dengan riak wajah macho tak boleh ditandingi nih???? ini lah TARABAS..! first crush aku mase umur baru 7 taun..belum muammaiz lagi..tapi hati dah tertawan dekat mamat nih..tak tahu bagaimana percaturan hati aku dan kaitannye dengan hormon yang belum wujud lagi ketika itu ..tapi hati sentiasa dalam mode kucar kacir kalau menatap wajah mamat nih kat dalam tibi..itu yang pasti..

pasal cerita nih aku rela gado rebut channel dgn musuh akrab semasa kecil aku iaitu aunah..die sibuk nak tengok cartoon ..ntah hape-hape..dalam hati aku.rungUtan sebegini selalu je terjadi.."dasar budak kecik tak pegi sekolah lagi,cartoon..cartoon dan cartoon lagi."..huh~!

lepas tengok cerita di senja hari gerenti malam tu tido jumpe mamat tarabas ini...die punye heaven tak terluah dalam bentuk karangan bebas..*sebab aku suck dalam karangan* ..jadi sebab tu la bila aku teringatkan cerita nih ..aku cuba gak carik-carik bukti sahih yang aku memang into mamat nih sesangat semasa kecil tetapi takda satu pon nota yang mengandungi ayat seperti "TARABAS..I LOVE U FOREVER N EVER" "tARABAS U JUMP I JUMP" *akibat pengaruh titanic yang meluas*

ataupun sekajang kertas yang penuh ungkapan suka dan gembira serta excited dan teruja dijumpai..memang terbukti..born loser dalam seni mengarang cerita indah...-_- *pasrah*

ape-ape pon tarabas ini menghiburkan zaman -zaman sekolah rendah aku..kalau cerita pasal tarabas aku memang number 1 ..kipas susah mati la katekan ..suruh bace sifir muke aku pucat kaler biru..mane tak kene sepakan super saya dari ayahnda terchenta..kecik-kecik dah pandai berangan gatal secara amatur ...heh..ntah hape-hape..






p/s: kalau berangan boleh buat duit ..aku rase aku sure dah kaya sekarang nih..

2 comments:

ili aqilah said...

tarabas fantagiro kan??
hot gile!

Dashing Days said...

ili: tau xpe..melting gua hahahha