Friday, July 3, 2009

TEKA TEKI TEKA TEKUK..SAPE SALAH KENE LEPUK..AMACAM?


kalau korang cerdik pintar bestari jaya..
apekah gerangannya object di dalam gambar ?
sape jawab betol aku belanja lunch..
*seriyes*
p/s: tertakluk pada terma dan syarat...yang hanya aku sorang je tahu..sekian

7 comments:

kureen said...

mother F
hahahaha
gile doeh
kecik hati beliau nnti kalu dpat tahu gmbar bliau di publish secara haram begini
bahahahaha

c.h.a.e.r.m said...

hahha.
ok.aku nak try teka.
kalo btol aku nak tuntut hadiah ok!
seorng manusia yang sdg menyandarkan kepalanya kat kerusi biru.
dan rambutnya afro.heheh
turut ad patong biru disitu.
haahaa

c.h.a.e.r.m said...

maaf. typing error.
*payong

kureen said...

hahaha
chaerm. ayong post blog ni dgn tujuan nk buat org yg tuan punya gmba ni dikenali ramai
hahaha

Dashing Days said...

tuween: kau jgn pura2 inncent..kamu juga terlibat!!!

chaerm: hampir tepat..kire kalau nak belanje pon .. breakfast bole la hahaha

c.h.a.e.r.m said...

ok ayong.
blnje sarap pon tak pe..
ap ad hal punye..
simpan kupon tu..
klo jmpe ko aku redeem..hahhaha

Dashing Days said...

okeyh chaerm aku simpan kupon tu..kalo nak redeem bagi taw sembilan hari awal..kang dapat roti gardenia je kang utk breakfast hahaha