Thursday, July 16, 2009

ngoks sungguh!!!

haram jadah punye hell!!! demmitttt~! kat kalender lu tulis 17july tarikh last register pastu time aku register lu boleh pulak x wujudkan subject aku kat citu..lepas tu dah nak dekat ngan tarikh last lu buat hal habes jadah semua mende tak leh bukak..tak leh masuk..gua defer sem depan gua bakar lu ngan kroni2 lu...sialan tengik betullll............perangai kalau tak kalah setan jin segala tak sah...
ingat aku tak dak keje lain..ingat final exam aku lagi 3taun ke aku nak buang mase dan ketika entertain masalah bodoh yang berpunca dari kamu semua...wtf la!!! hangin sungguh.



p/s: teknologi kalah cilabi..abad ke 20 masihi nye teknologi lagi bestari ah..jadah tol

4 comments:

ms ct said...

sabar, sabar... HELLnyer sistem memang camtu... *winks*

Dashing Days said...

baiklah miss saya redha -_- huuu

kureen said...

ahaks
aku dah agak/
mesti miss ct dah komen awal2.
haha

Dashing Days said...

hahaha..miss ct kan staff hell..isu hell synonym dgn beliau la..kamu nih pon kureen hahah