Sunday, July 12, 2009

AKIBAT BANGUN PAGI TAK BASUH MUKA

"yang..kat mane nih?"

"ayah kan kat belakang nih..ayong tak nampak ke? "

gulp~!

" eh..nampak..nampak..ok la ayah heh.." letak telefon..muke merah padam..
terdengar gelak tawa syaitan di sebelah kanan...
macam mane aku boleh blurr sangat nih..macam mana aku tak boleh bezakan number mr liebchen dengan number phone ayah??
dem..dem...dem...demmit~!







p/s: naseb muke aku kalis ejekkan dan hati aku kebal dengan gelak tawa syaitan..
yah/yang..minimal pairs ke? -_-

9 comments:

~ aaWa ~ said...

ak stil amaze of how ko boley t'tuka no mr liebchen(whoever he is..huhu..)
and dgn phone ayah ko..
ayah ko xtnya ke knape bahasekn diri dgn die yang?haha..nasib baek xpnggil name2 xtreme tuh..haha..

Dashing Days said...

hahaha..ayah aku dengar yang tu yah ..hahaha..aku sendri pon x tau maawa huhu

syakinah saffarudin said...

adekah tawa riang syaitan itu bersamaan dengan tawa riang aku?

kureen said...

kahkahkahkahakhakahakakahskahskahkahskahskahskahskahs
aku tak mampu nk berkata2 selain gelak jek
hahaha

Dashing Days said...

demmmm~!

ilya syafeena said...
This comment has been removed by the author.
ilya syafeena said...

ok, kalau camtu kena tukar nama.
anje ke.. buchuk je.
baru rempit..

Dashing Days said...

ades..name begitu memang rempit akan lak rase cm tetapi tekak pulak rase cm nak muntah darah bile memanggilnye huhu

Dashing Days said...

bahasa malayu aku sangat menyedihkan ~! komen diatas memperlihatkan aku seorang loser dlm berbahasa melayu akan tetapi bahasa inggeris xla cemerlang mane..-_-*redha*