Sunday, July 26, 2009

SABTU YANG INDAH KERANA MASIH BERADA DI RUMAH..

gumbira jumpe si pemilik tangan bekulit kurang cerah ni..gumbira campur bangga sebab etlis aku lagi putih dari dia!! hahaha

tgk harry potter dengan akil..lantas jatuh cinta dengan draco malfoy
just get annoyed dgn kaler rambut beliau sedikit..
kalau kaler lain sure die lagi hensem..
*okeyh kinah sile maki aku...*
pukul lapan malam..balik rumah setelah seharian berjalan dengan penuh rasa tak sedar diri bahwasanya esok kene pegi seri gombak ..terus dipakse buat mende yang paling aku x suke..kemas beg..pack barang...aish...-_- terase nak gune magic macam dumbledore pakai dalam citer harry potter tadi..
*kurafat ...aish...aish..aish*


barang yang aku dh siap pack..sambil pack telinge aku di hiburkan dengan alunan perli perlian dari semua orang..ade yang ramah bertanye..
" tak nak bawak umah sekali ke? "
tak pe aku sabar je..dalam hati..
DEMMMM!!!



ini part yang paling kurang gemar..nak elak tapi dah tak boleh dah ..kene pakai jugak..dengan air mate bergenang-genang..terpakse buang kasut sparta kesayangan..try pakai objek itam di atas ni..belum jalan aku dah terkehel dekat pegelangan kaki..kalau ngaja pakai sport shoes bahayekan pelajar ke? *tertanye-tanye*





p/s: rase gugup tetibe-tibe..-__- "

10 comments:

~ aaWa ~ said...

bilo ko akn start pkai bnda hitam tuh?haha..papepon mke sure xt' jtuh dpn kelas au pkai heels..tu r psal..ak amt t'tarik dgn soklan ko..prlu ke pkai ksut2 cam tuh time ngaja?ak pon lau boley baek ak pkai ksut ala2 cnverse er..ade corak2 bru ceria skit kelas..btul x?haha..

ayu said...

perlu ke pakai heel yg tinggi tu...mau tercabut kaki tu nanti...byk kasut yg ada tumit skit je dan bertutup...tapi yg pasti i akan pakai kasut flat time kelas banyak...pakai heel sekadar bergaya bole la hehehe...all the best yong

ili aqilah said...

alalala
kesian sungguh dengan anda
tak pe
nanti cukup 2 bulan praktikal,
balik unisel
pakai balik selipar oke!

Dashing Days said...

baiklah...thnxz untuk yg bersimpati hahaha

syakinah saffarudin said...

memakai heels yang bertumit tinggit sekurang2nye 1 inch setengah adelah perlu n wajib dalam prakticum mahu pun waktu bekerja nanti n kasot flat adelah x dibenarkan same skali malahan akan di tegur oleh guru besar sekolah berkenaan. harap maklum mekaseh..

ili aqilah said...

eh, mane ade
mak aku pg sekolah pakai crocs alice jek,,
tak cool langsung pengetua

syakinah saffarudin said...

hahaha tau x pe dah kite bekerje ngan die nak wat cam ne mak ci =k oi..mak ko again aku tegaskan senior teacher lah sayang oi hehehe

Dashing Days said...

kinah dan ili..kamu sume memang prihatin dengan inci kasut tumit tinggi cikgu..terharu aku hahahah

syakinah saffarudin said...

ayong ko sungguh khinzir opssiii sorry terckp vulgar words..alah tempias H1N1

Dashing Days said...

vavi la kamu..jangan la mencarut bebas ataupon encourage aku yang tengah puase dari perkataan yang tidak baik itu untuk menuturkan nye semula ahahahaha