Friday, July 3, 2009

SEBAB UTAMA TIDAK DAPAT FOKUS DI KELAS MADAM KATTY PERRY TADI...

jgn la tenung macam tu..pe ingat hati aku buat dari batu ke? kucar kacir jadinya hati batu nih kalau kamu terus pandang macam tu...dah la tadi dalam kelas madam katty perry kamu terus je memandang lantas buat aku terpaku ..takkan time aku nak study for next week test pun kamu still nak ganggu? tahu leh hensem segak bergaye tapi agak-agaklah yea dalam mengunakan anugerah yang diberi oleh tuhan tu..oleh kerana tak tahan dengan gangguan mata kamu yang sangat irresistable itu ..aku mintak maaf kalau tindakan susulan nih buat kamu rasa keliru ngilu pilu..aku..terpakse simpan kamu jauh-jauh dalam folder handphone sekaligus melucutkan kamu daripada jawatan penghias skrin telefon...maaf yea robbert..bila dah tidak sibuk dengan test aku janji akan aku alihkan sepenuh tumpuan buat kamu ^_^..jaga diri robbert..jangan lupe syampoo rambut..

sayonara...!!!!

p/s: mimpi mamat nih time tidur 3jam tanpa henti tadi..butiran mimpi tak boleh dipaparkan disini.sebab takot akan ade yang muntah darah nanti U_U

4 comments:

kureen said...

what the F.
hahahahaha
ini semua dh kne sawan vampire.
gila.
gagagagaa

c.h.a.e.r.m said...

hahhaha
ayong mmg dh kne sawan ni.
btw, sgt ingn tahu mimpi itu.
jgn isau sy ad baldi kosong. bole mntah bila2 saje.heee

~ aaWa ~ said...

wtf?haha..
mngidam vampire ye?huhu..ala c'mon cite la mmpi tuh psal pe..huhu..ak mau tau..mntah drah ke.., muntah usus ke stil ak mau tahu..haha..

Dashing Days said...

ahaksz..okeyh akan di reveal kan soon..tolong la sediakan baldi yang kalis bocor huhu