Tuesday, July 7, 2009

PAPAN TANDA PUAKA..


to all my friends..bermula 27hb nih..aku akan btapa selama lebih sepurnama di tempat ini..kerana mahu menuntut ilmu wonderpets tahap tertinggi ..doakan segalanya berjalan lancar okeyh? segala ape yang terjadi time bertapa nanti ..termasuk segala gambar sifu-sifu terhebat disitu akan di seludup ke dalam blog ini nanti..insyaALLAH..ape yang penting???

KERJASAMA!!!!!!

p/s: duduk luar pagar je hati dah berdebar hebat..belum lagi masuk ..aish..buat pertama kali hari ini..dengar orang panggil aku teacher..OMG..gile rase tak percaya!!!! teacher???? ~_~

8 comments:

ms ct said...

Oh, dah gi melawat ke? Dah ada yang panggil teacher? Hebat. :D

Good luck k.. Just remember to have fun! (Mesti kata I ni ntahapa2 cos suruh you guys have fun and whatnot but seriously, just have fun with it cos kalau rasa benda tu beban, lagi tak best)

~ aaWa ~ said...

huhu..teacher shad..hohoh..

moga2 ko brjaya menyelesaikn misi brtapa ilmu wonderpet trtinggi dgn lncar ny ye...huhu..GUD LUX!

Dashing Days said...

miss ct: thnxs 4 d advise miss..dh ade yang panggil dah..pucat kejap muke bile dengar org panggil cmtu ..^_^ nanti i buntu i msg u miss huhu


maawa: toceyyy...! nanti dtg lawat aku k hahah

kureen said...

hahaha
pegi sekolah taim tu kau dengan aku buat muke sgt plastik dimana kita tersenyum pada semua budak sekolah itu!
hahahaha

~ aaWa ~ said...

huhu..ni no nye..huhu..
017 9758755

Dashing Days said...

tuween: bukan plastic ah..tu name nye tgh praktis jadi baik..hahaha


maawa: arigato na! tapi etceli dh dapat dh ur num dari din td hahaha

ili aqilah said...

Semoga berjaya. hahaha

jgn jadi garang, nanti disepak murid2. hehe

Dashing Days said...

ili: eh mane garang..kerek je nanti..hahahaha