Sunday, March 29, 2009

Angan-angan Indah..

Result 1st quiz:

According to the Wedding Algorythm, You Will Marry In: 4 YEARS AND 1 MONTHS:






Wahhh...biar betul..lagi 4 tahun..anda sudah bersedia?
bersedia atau tidak..kawen saje dengan die (^_^)
aiceh..kalo sebut pasal kawen, terus cerah bijik mate ko syad..
kalo sebut pasal lesson plan mate ko la yg paling cepat kuyu..cett
tapi lg 4 tahun..hurm...to all my friend..please pray for me..ahaksz

gile gatal ko syad...







Result 2nd Quiz:

You will get married when you are age 27

Ni lagi satu jawapan yg buat hati berada di awang-awangan..
related sungguh jawapan quiz-quiz yg aku amik nih
kawen lg 4 tahun mean time tu umo aku 27 tahun
ades..benar kah kenyataan ini..tolong jgn buai perasaan aku yg
tengah dilanda hormon gatal nih ..
btw..ring tu sangat irresistable..mahu segera email kat mr liebchen.....harap dapat perhatian dr beliau ..
harapan setinggi gunung saat ini...



Result 3rd Quiz:


How many babies did you have?
3babies...
Ades...3? okey la tu kot..xla ramai sampai xleh handle..
xlah sikit smpai sunyi gle hidup nanti..
mcm adik beradik aku je..3orang..
harap kemunculan club T jR nanti..(^_-)
waaaa...sudah lelebey seorang aku nih..
mau rancang mase depan la tu..
ahaksz..
Untuk sahabat-sahabat tersayang..
please be prepared..mane tahu seruan kearah kawen itu sampai awl..walau aku sedar diri aku nih sure x layak lagi jadi bini org...jodoh tu kerja ALLAH..sebagai umat kita wajib pasrah dan berserah..
kalau bab kawen baru lah nak pasrah berserah..cess poyo la kamu syahirah..
Untuk mR Liebchen Kesygnku ...
Harap kamu x muak dengar aku bg full report pasal quiz nih nanti...aku tahu aku suke berangan yg indah-indah sajer..
tp tolong la layan angan-angan tu ..sebab aku janji kamu xkan kelihatan buruk mase hari bersejarah itu nanti..(^_^)
dan harap simpan semua email tentang gambar-gambar cincin idaman,kek kawen yg bertingkat dan kelihatan menarik,wedding dress yg diminati sejak dr tahun 2007 ,dan tolong jangan lupe tentang thema wedding yg dah di shortlisted kan itu yea?
p/s: Angan-angan indah itu satu solution untuk menangani
stress akibat assignment lesson plan yg menyebalkan..jadi para Teslian ..marilah kita berangan ..

2 comments:

Nabilah Anafi said...

tak kan sampai 4 tahun la ayong.
sti cm cepat.
kata nk ikot mike g aussie.
kene cepat kan benda yg ealok ni.

Dashing Days said...

ahaksz...jgn la cepat sgt..i xready la plak..masih nak manje2 ngn mak bapak lg nih hahah