Wednesday, June 23, 2010

APE BEZA AHAD NIH DENGAN AHAD MINGGU DEPAN??

world cup.seriyes bagi effect kat aku.seperti bangun petang-petang...malam tak tido.kalau tido tak lena mana.kaki rase macam nak sepak-sepak bola.dalam mimpi brad pitt dah tak penah jumpe.asyik la meet up dengan messi je sampai leka.ouh aku panggil dia leo kalau nak mengade.kalau sekali tengok leo kejar bola terkedek-kedek sebab pendek dan muke pissed off die sebab asyik jatuh kene tolak kat tengah padang.mesti time masak pon still tersenyum-senyum tak memasal.kadang-kadang letih jugak nak pikir kenapa hormon aku jadi tak tega langsung tengok muke kacak terutamanye messi sekarang ni.tapi tak penah la aku tengok bola semata nak tengok messi je.macam game semalam.sambil tengok messi si pendek tapi kacak tu kejar bola terkedek-kedek.aku sempat taruh rase suke kat goal keeper Greece yang hebat tu.sambil main teka-teka sape yang menang dengan ruti.walau pon aku sangat sokong Argentina.tapi sokongan aku nih membawa rebah sikit.goyah kalau tak kene gaya
tapi ari ahad nih.semua kelekaan terhadap mende lagho seperti tengok messi sambil senyum dan termimpi akan sampai ke penghujung.
start ahad nih .kene balik HELL.ari isnin pagi pulak kene siap sedia bangun pagi mandi air sejuk sambil tahan diri dari menjerit je nanti.aku memang.air sejuk memang tak ngam dengan aku.
kalau agak-agak hari isnin nanti.kelas tak berapa nak memberangsangkan
aku lari je pegi kotak merah.hishh..niat tu..niatt tuuuu...
okeyh.kalau takde hal.aku pegi library lepas kelas nanti.carik buku.tentang messi.-_-''






p/s: weekend depan aku mesti dah ade kat umah balik.mesti...

8 comments:

rutikeben said...

RUTI mana tuh?

agak besar nama dia..hahahah

Days said...

hehe.ala ruti yg suke dengar orang nyanyi2.die suke dgr nyanyian . kenal ke?

reen_sofee said...

ko semangat bola!
ooo nak balik dah ehh!
hahahahah
pas neh kite buat esaiment sesame ehh!
hahaha

Days said...

reen: hahahahahah meh la aku letih buat eseimen tesl aku buat eseimen law lak eh.ko jgn segan2 nk mintak esaimen tesl hee

rutikeben said...

owhh..yang tuh..yang minat fauziah latif tuh?hahahahaha

Hairil Rizal said...

Pergh.. peminat Messi kental nie. Cayalah!

Warlord tk minat pemain.. minat team aje.

Victor Germany!

Days said...

warlord: wahhhhh germany? heee..org penyokong kental argentina..IR ARGENTINA !!! =))

Days said...

ruti: ye ke fauziah latiff ? bukan VE ke heee