Sunday, June 6, 2010

FEVER.PLEASE GO AWAY.

dua ari lepas.demam secara runcit.takde lah high fever sangat.tapi nak kate takde rase saket tu bohong pulak.effect demam lebih kepada hidung cumel.sebab? sinus allergic yang mintak untuk di pembedahan laser kan tu makin worse.agaknye la.aku bukan doctor jadi tak tau.tapi tengok keadaan yang sikit bersin pon leh buat jadi demam.mungkin assumption melulu aku yang gune firasat hati tu betul.mak ayah aku dah sound dah.suruh masuk wad.minggu depan.khas untuk sinus allergic nih.eleh.kalau buat operation dapat jadikan hidung mancung macam aishwarya rai takpe jugak.nih tak pon.tak mau la aku.time demam.aku cuti dari semua mende.handphone.aku offkan.tak larat nak jawab sambil kepala memberat dan hidung buat perangai palat.
fesbuk?blog?izyan.com? tak kene layan.asyik la tido.sebab tak larat sedikit.tapi kalau tengah tido.tibe-tibe lapo.larat pulak pegi dapo bukak tudung saji.ajaib jugak demam kali nih.hehe.
ouh yea.mase demam.aku ade geng membute.bukan tido solo je.aku di temani eiji.si cumel banyak karenah.aku tido die pon tido.aku dah bangun pegi mandi.dia tido lagi.sampai maghrib dia layan tido.terpakse aku kejut.tido maghrib tak elok.tapi kadang-kadang je eiji dengar nasihat aku.selalu nye aku azan kat tinger die.. baru die nak mengeliat ke kiri kanan lepas tu buat muke cumel rase kalau nak lempang pun sayang die tu.sambil mengiau mintak makanan.mane badan tak naik.bangun tido bukan nak buat sit up.terus nak makan.haishhh...






eiji tido lena.aku baru bukak mata.
tapi cara dia tido lena tu buat aku rase rugi bangun awal..haishh



eiji tido lagi.sile abaikan katil yang bersepah.
bersepah tu seni. shake spear yang cakap.bukan aku.





p/s: untuk yang wish get well soon kat fesbuk.thank you sedozen untuk korang.sayang sungguh kat aku.terharu.hehe


p/s: kalau sape larat datang tengok aku kat spital bawak bungga.bawak brad pitt memang aku redha masuk spital.!

8 comments:

AkuChumel said...

alahai...cumel nye kucing tu tido..hoho..eh..awak..mengapakah..??
aih....get well soon ok.g la admit kat hosp..ada rezeki leh jumpa.haha
wat operation cpt2 n blogging semula nanti ok :)

Dashing Days said...

heheheh.insyaALLAH.kalo berani heheheh..thnxs ya babe hee

rutikeben said...

pg la spital,kut2 doc cam brad pit,tak rugi sey...hohohoh

reen_sofee said...

ye days, memang laa aku syg ko!
ahahaha
pegi laa wat operation tuh!
cepat buat cepat baik!
brad pitt?
bukan takat brad pitt, ngan angelina juli skali aku bawak!

Dashing Days said...

ruti: hehehehe kalo ade doc cmtu dr dulu dh redha masuk spital heee

Dashing Days said...

reen: btol babe? heheheh nih yg smngat dgr hee

rutikeben said...

adeeeeee doc skarang ensem2 tau..hohoho

Dashing Days said...

hahahhaa...ruti slalu pegi masuk spital ke hape nih hee..kalo xde muke cm brad pitt mcm aaron aziz pon leh gak la dipertimbangkan hee