Sunday, June 27, 2010

Astalavista !!

esok pukul seblas dah kene gerak pegi hell.isnin kelas dah start.harap jangan lah kelas pagi.
esok kene tinggalkan sarang.esok kene sedar diri.keluar dari mimpi.esok.get back to my real business.which is study.minda tak ready.fizikal lebih -lebih lagi.hati dah lebih terarah kepada nak lari balik rumah.walau dari form 1 masuk hostel.tapi perangai nak lari balik rumah setiap kali balik hostel masih ade.tak kan penah hilang.sekarang nih. Colgate, berus gigi
shampoo,pencuci muke.itik teman buat mandi.body scrub.lotion sume belum beli lagi.
nak balik hell mende nye nih.hishh..hati berat nak blah dari rumah sendiri.tapi dah umur 24 tahun.kalau tak tahu tanggungjawab kat atas dri sendri dan family nanti orang cakap aku belum baligh lagi.susah jugak kan.humph..tak pe la.redha.astalavista.rumah.sarang.heaven.syurga dunia.



tempat mimpi bradpitt.tempat mimpi messi.dan gun jun pyo.
tempat tengok jerawat kat muke.tempat monolog dengan dri sendri.tempat
temenung pikir result exam lepas dengan yakin jawab paper sejam je.tempat
menyanyi dan menari.tempat berkarya.tempat menanges.tempat senyum
sembunyi-sembunyi......................................
sayonara for a while.




p/s: teddy bear bersepah tu bukan aku nye.seriyes.sile percaya -_-''

8 comments:

reen_sofee said...

bye bye days!
sedey lak aku bace weh!
hahaha

senandung semalam said...

ahnyong...
ehhehehee

iffat said...

tempat korek idung mana? hahaha, weii..beli la produk hpa plakk..

Hairil Rizal said...

Nak balik stadi lps cuti lama mmg susah giler. I am a believer!

All the best for Monday!

Days said...

reen: aku pon sedih same..xdpt fesbuk ngn ko mcm slalu lagi dh heee

Days said...

senandung smlam: hehehe.chaiyooo..eh bleh x? huhuhu

Days said...

iffat: senget nye pembuli huh! hehehe.beli produk hpa yg mane lak nih

Days said...

mr hairil: yeaa...memang sgt liat..huhuhu.but have too.no choice happy tuesday to u =)