Tuesday, June 29, 2010

HARI PERTAMA SEMESTER YANG INDAH.BILA BERADA DI LUAR HELL.

selalu orang cakap .akan ade hikmah di sebalik semua musibah.yea betul mende tu semua.memang ada hikmah di sebalik masuk hell kene bangun pagi pegi class pada hari isnin,memang ade hikmah tersembunyi di celah-cleah ke frustrated an tak dapat tengok messi sepak bola sambil terkedek-kedek sebab malam tu aku dah kat hell dan tak boleh merayau pegi mekdi pon semata-mata untuk tengok bola tengah-tengah malam sebab esok nye ade kelas pukul 8.30 pagi.dan hikmah tu memang ade di sebalik ke tidak sopanan dan ketidak tatasusilaan berukband aku yang gagal jalankan tugas dia walaupon aku dengan berkobar nye dah bayar bill dengan cemerlangnye.ade ke patut.bagi harapan palsu dengan tayang lampu kaler biru cemerlang tapi nak load page Google pon lebih setengah jam.hishhh..
dan aku sampai sekarang percaya jugak.bahawasanya akan ada hikmah di sebalik.first assignments yang perlu hantar 23/8 nih tanpa amek kire yang pada cuti mid sem tu aku nak pegi jalan-jalan kat universal studio Singapore.bukan perah otak buat assignment yang belambak itu. ouh yang nih sangat sungguh percaya..dan hikmah di sebalik semua kejadian yang jadi pada hari pertama bukak semester adelah tersangat indah.pegi makan seafood sambil buat-buat lupe kalo muke tumbuh jerawat nanti mesti bising-bising gelabah punye dengan kugiran kotak merah sangat best.duduk termenung pandang laut.boleh buat hilang separuh masalah.




lawa kan kan kan kan .ke cantik? cantik la kot heh?

aku sebenarnye nak amek gambar laut je..time nih hehehe


happy-happy dahulu.tension-tension kemudian yea kawan-kawan..?
=))

tengah try detect bau dari pulau kapas.
agak-agak tercium tak bau mr fikri?




p/s: macam biase gambar makanan lautan tak dapat di siarkan.lepas sedut angin laut.perut sangat la lapar tanpa sebab yang kukuh.


p/s: untuk yang kejutkan aku bangun pagi hari isnin.terima kasih sangat.sangat.sangat.

p/s: hari nih aku pegi kotak merah.assignments? esok masih ade.

4 comments:

reen_sofee said...

babe!
aku rindu kau gak!!
on9 laa nanti k!
hehehe

Days said...

reen: ok babe.nanti aku online.aku rindu ko jgk heee

Anonymous said...

haii

Days said...

anon: haiiiiii