Tuesday, June 15, 2010

FORMSPRING

sekarang hampir semua orang ade form spring kat belog dieorang.aku mule-mule tak hambek port pon dengan form spring nih.tak tau pon kejadah ape form spring tersebut.pastu selalu nampak dekat belog kawan-kawan yang lain.masih keliru celaru lagi ape fungsi mende form spring nih.tapi biase lah.tak tahu dan malas bertanya memang bukan sifat yang mulia.jadi aku terus buat perangai malu bertanya sesat jalan aku nih dekat mende yang name die form spring tu.tapi one day.kawan aku yang bukan blogger.tak penah ade belog ..hatta diary pon tak pernah punya.tanye aku pasal form spring nih.kenapa kat belog aku tak ade form spring.take note.kawan aku tak rajin tulis belog.die rajin kritik sambil buat speed reading kat belog aku je.selalu dia comment pasal header la pasal layout la.pasal isik perut entri la.tapi semalam die tanye.kenapa aku takde form spring.dan dia bagitau.form spring tu macam trend.setiap belog harus ade.dah sudah...aku terus gelabah.
gile ape aku tak tau pasal mende alah form spring nih.sedangkan kawan yang tak ade blog pon tau ape form spring nih.haihlaa..terasa kerdil diri aku yang sedia ade tak berapa nak tinggi nih.
sumpah.jatuh tergolek self esteem aku sebagai tuan punye belog.redha je aku tunduk muke sekaligus buat muke kesal time die tanye dan bebel pasal form spring.
okeyhlah.sekarang aku nak tanya.perlu ke aku buat mende form spring nih..?
sape je nak tanye pasal aku.bukan aku dah transparent kan ke sifat perangai peribadi dan jati diri serta asal usul aku kat entri -entri aku seblom ni.ape yang tak jelas lagi kan?
haih..tak paham aku.tengok la nanti.esok lusa.kalau aku tak busy aku letak je formspring tu kat tepi sudut belah kanan belog nih.kalau takde sebarang pertanyaan.aku bagi kawan aku makan sup kaki.settle!


p/s: kalau aku ziana zain.sedap sikit hati aku nak buat form spring.kalau aku tau ning baizura tak de belog dan takde langsung involve dengan form spring nih.memang aku isytihar perang khandak dengan kawan aku tu..!

9 comments:

reen_sofee said...

hahaha
aku tak dek pon menda alah tuh!
hahaha
cess nak isytiharkan perang khandak?
jgn isau, nanti aku siap sedia berkoyan koyan soalan ntok ko mekk! haahah

c.h.a.e.r.m said...

aku de formspring tp masih tak phm nk guna. aku lah salah satu mnusia malsa bertanye dan sesat jalan.hahahha

senandung semalam said...

aku pun xtaw ape itu formspring...
hhahahaa

Days said...

reen: heheheh ade je cite2 nak korek rahsie aku hehehe

Days said...
This comment has been removed by the author.
Days said...

chaerm: hahaha now aku dah ade geng heee

Days said...

senandung smlm: hahahaha lagi sorang geng aku.cukup seploh leh buat team nasyid name formspring hee

rutikeben said...

haaaaaaa mari lah kita berformspring..bak url..hahahar

Days said...

ruti: hah..nih byk sgt ke soalan nak tanye nih.sumpah mesti berkaitan hobby tido org nih kan hehehe nak tau gak ke cara jmpe bella swan dlm mimpi cm org jmpe edward? heee