Tuesday, June 1, 2010

PRAY FOR THE INTERNATIONAL AID CONVOY FREEDOM FLOTILLA

serang di perairan antara bangsa.takde kene mengena dengan negara dia.tapi nak jugak tunjuk sifat lanun macam la hensem kalo jadi lanun.setakat bulu kaki pon tak same macam johnny depp lanun seksi sedunia tu.tak payah la weyh.lepas tu.orang dok kibar white flag kau tibai serang jugak.tunjuk gagah perkasa la tu.dasar ahli neraka.aku tak de lah heran sangat kalau semua yang atas kapal tu bawak m 16 ke bom molatov buatan tangan ke.. kalau betul nak serang...kan? nih tak ..semua nye bawak mende-mende cam beras,susu,garam gula dan.alat tulis.nama dah bantuan kemanusiaan.bukan misi menghalau setan kot.tapi tetap jugak nak serang.padahal jawatan dah rank komando.takkan pikiran level prebet kot.aku yang bercita-cita nak jadi cikgu pon tau maksud white flag.lepas tu.dah serang.dah tawan.buat fitnah pulak.cakap ade ancaman.aiseyh..come on la.nak ancam ape kalau senjata satu pon takde.tu kes paronoid takot kat bayang-bayang sendri la tu.asal orang lalu kat laut tu tak heran la atas tujuan ape mesti cuak gelabah.mesti ingat orang pakat-pakat nak serang.macam cite anjing dan bayang-bayang sungguh.coward!!
lepas tu.ko pegi bunuh ramai-ramai tu sebab ape? dah terang-terang orang-orang tu semua tak de senjata.aku suspect nih mesti ade penyakit sawan senjata nih.kalau setakat satu dua terbunuh.tu leh pikir gune logic lagi.mungkin la ko melatah time tengah-tengah acu senjata tu.sebab tu tertembak.nih sampai 19 orang.melatah kau teruk sangat dah tu.kalah opah-opah la kau nih.dan akhir sekali untuk lihatkan diri kau innocent.salah sorang dari menteri korang buat kenyataan kesal atas ape yang berlaku.kesal je tak leh hidup kan nyawa yang kau dah tembak macam main game kat funfair tu.kesal je tak dapat nak tukarkan kenyataan yang kau kejam kalah binatang.kesal? that words doesn't mean anything buat sape-sape yang lost their love ones.aku penah bace.bangsa kau nih.pandai.genius dan otak geliga.tapi.ape yang kau tengah buat dari dulu sampai sekarang.buat aku paham.macam nih rupenye.sifat ahli neraka jahanam.@kayu bara..!


p/s: pray for our muslim activist inside d mavi mara . may ALLAH bless them always.


p/s: this moment.aku tak mau hormat agama sape-sape je.sebab dieorang tak reti nak hormat agama aku.demmit~!

4 comments:

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

Darn...padanla takde mud semalam...org sebelum tu dah nangis dulu..pastu dah lega baru on internet.

reen_sofee said...

kalau tak dapat balas kat sini pon weh,
kat sana semuanya adil nanti!
insyaAllah!
Allah sentiasa ade!

Dashing Days said...

iffat: hahaha thnxs sebab bersaba..btw..nak pegi la tgk siput hehehe

Dashing Days said...

reen: yesza...agree with u.btw.dh ponteng lom kelas bel? hehehe