Saturday, June 19, 2010

ONE GREAT DAY..!

semalam satu hari suntuk layan anak -anak sedare.sangat penat.4 budak cumel.pergi kenduri munakahat.sangat la hectic..ada yang meraung sebab baru je nak tido dalam kete dah kene kejut.yang mengamuk sebab nak air kosong pon ade.yang terkujat lantas excited jumpe ayam terkedek-kedek pon ade.yang hampir nak jahanamkan pelamin indah pengantin pon ade.alahaiiii..sangat cumel dan banyak karenah budak-budak nih.walau letih layan.tapi seronok sungguh spent time dengan dieorang nih..sejuk hati tengok muke cumel rase nak kunyah tu heee =)



amni nuha.si bongsu.yang cumel
yang charming.yang manje.yang suke tido lena kat bahu orang.
tanpa amek kire tangan orang akan cramp bile dukung die lame-lame
sebab beliau nih berat.huuu.
nuha baru nak belaja jalan.kebolehan dia sekarang.
suke angkat-angkat kening macam nak cakap
" lu pehal? "
dan cucuk muke orang..haihllaaaa..kawaiii.



okeyh.muke aku nampak separuh je.sad-_-''
ouh yea.yang bermuke manja tu.amni najwa.
banyak sangat terpengaruh dengan perangai makcik-makcik dia
seperti menyanyi riang di bilik air.suke menari sambil buat muke cumel.
suke makan lepas tu nasik bersepah kat luar pinggan
suke tido.malas pegi sekolah.pemonteng tegar kelas pendidikan jasmani
mungkin sebab takde menari-menari.
sangat hapal step lagu wondergirl.i want nobody nobody but u..yang aku ajar tu...
haishh....jangan bagi tau atok yea makyong yang ajar menari tu.abes la..atok kamu orang kuat masjid kakak oiii..haru nanti..!
yang hero kecik tu.muhd nashwan.ade potensi untuk jadi kacak bile besar nanti.
model kecik.kalau nampak camera ..on d spot die posing.sangat cheeky
pelat T.kuku jadi tutu.kecik jadi tecik.ikan jadi itan.makan jadi matan.
cumel woohh.hehe.
ouh ya.dia adelah pembuli.suke buli kakak die.amni najwa.
biaselah hero.nashwan ade hobby pelik
before tido mesti kene tengok dvd.cerite feberet dia.
raihan rangers.power rangers versi malaysia.
kalau tak.dia tak boleh tido.suke stay up semata-mata.nak tengok dvd.baguss
perangai cnih bile masuk unibersiti nanti.mesti 4flat.xmacam mak yong die nih
stay up tgk bradpitt sanggup la heee
dan nashwan suke pengaruh kakak dia untuk tengok dvd same-same dengan dia.
padahnye..najwa liat bangun pagi nak pegi sekolah.tu yang keje nak ponteng je tu
haihlaaaa...
sorang lagi nafis.big bro.takde kat cnie.susah nak amek gambar dia.sebab dia dah ade fesbuk
pastu kalau nak amek gambar dia.syik la kene warning jangan masuk kan dalam fesbuk
darjah 4 dah start macho..haihlaa nafis.ade makwe dah ke? jangan buat mak yong pitam
yea.....belaja dulu sayang heh..kamu sangat pandai...i noe that.=))




p/s: semalam.penat sangat.aku tak online langsung..! siap tido dalam kete lagi sepanjang perjalanan balik.hee.macam mane la jaga anak sendri nanti.baru anak buah aku dah collapsed.huishh...-__-''


p/s: aku pelik.nape lepas akad nikah pengantin kene nanges nih? dah jadi trend ke hape?
menanges beriye weyhh..pelik aku.kene nanges ke.wajib ke? anak buah aku pon pelik tengok pengantin yang pakai cun-cun make up tebal-tebal nanges dan emo.humph..

8 comments:

reen_sofee said...

hahah
dah boleh jage anak neh!
hahaha
weh diorg sgt chomel laa!

Days said...

reen: hehehe.cumel macam makcik die kan kan kan heheheh

rutikeben said...

hai cik berwajah separuh..hahahah

Days said...

hye. ..edward.heheh.

rutikeben said...

hahaha

nape gambo tuh tak full..ni msti crop :P

Days said...

memang betul xfull la.technic amek gmbar tu failed hee..xpenah tgk full ke =p

rutikeben said...

takkkkk

len kali suh orang ambk kan gambo..hehe

Days said...

hahaahahaha.tengah org sibuk2 nak tgk pengantin akad nikah mane sempat nak suruh org lain amekkan heheh