Saturday, February 20, 2010

FRAGMENTS BY DKNY KALER PURPLE

Fragments
by Hillary Tham


There will be days
when you will not know
you love me
when the soul goes wondering
among the cold sleeping stars
remote from the living things.
There will be nights
when you will not know
you are yourself
when the mind sinks tiredly
under the indifferent waves
careless of all emotions,woes

And in between is the breathing
breaking sense..
bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla.............................................
bla..bla...blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..bole blah!!





atas nih poem untuk di tafsir kan utk subject PROSTITUTE eh bukan.prose form survey ke ape ntah.
kene carik maksud die.nak kene same dengan ape yg poet tu maksudkan.wak luuu.pernah dengar tak perkataan bebas memberi pendapat? pernah? tak pernah? g bunuh diri.ishhhh
bile aku bagi opinion.DIA cantas . aku salah DIA betul.kalau aku asyik betul 24jam aku rase aku dah tak payah blaja dah..cun..cun je aku g mengajar kat skolah.dengan muke sardin.dunno nape bile masuk topic HELL dan apejadah yg berlaku kat HELL leh spoiled mood cuti sekolah riang ria nih.untuk kawan.jgn message aku pasal mende ilmiah yang bakal jadi minggu depan lepas balik cuti.aku xpernah give a dem pon.ahad malam baru aku selak ape yg patut utk jadi bahan mencarut secara ilmiah time sesi debate yg bias itu nanti ...sekian.wasalam






p/s: aku anti bahan ilmiah time cuti.definasi cuti ialah:
cuti untuk senang lenang dan bangun petang-petang


p/s: rindu SKTSG 1..tibe-tibe.-_-''





5 comments:

sayaBerd said...

mkne cuti ko sebijik mcm gua la
wakaka

Dashing Days said...

berd: eleh..baru kau tau ade gak gule2 bcuti cm aku hee sweet weyh

Dashing Days said...

ya rabbi..berd kau letak gua ke.aku bace gula td..aiseyh..rabun nih rabun..

hans said...

dah nama cuti mesti kena senang lenang
huhuhu

Dashing Days said...

hans: setuju dgn kamu...eh dh tgk my name is khan lom? aku nak g next weekend heee meh join haha