Thursday, February 11, 2010

KALAU JUMPA MANUSIA SEMPURNA.LET ME KNOW OK? SEBAB KAK NINI NAK SANGAT JUMPA DIA =)

"What? lecturer can't make mistake lah?"

kak nini..kak nini..kalau salah tu mengaku je lah.nak jugak melenting.mane muke tak nampak tua dari usia.kalau ngaku salah agaknye handphone boleh rosak teruk kot.
kalau macam ni punye gaya aku rasa..kak nini makin tenat.
takde sape mengharaphkan kau sempurna kak nini oiiii..name dah manusia.sumpah kau tak sempurna pon .jangan kate kau ..sume lah manusia tak sempurna.jadi melakukan kesalahan tu bukan mende besar pon.yang kau boleh naik hangin puting beliung hanya pasal kau salah cakap tu apehat?

*time kak nini marah-marah ,mulut aku kumat kamit bace doa ape yg patut untuk hembus kat kak nini..mane tau kene rasuk time pukul 9pagi ke.hee..tapi kak nini jeling maut kat aku.die ingat aku dok merungut sebab kesalahan die kot..hampeh..gua nak ubatkan die..die balas dengan tuba..demm*





p/s: nini cekelat celup..celup..celup..lalalaalla

11 comments:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

manusia~
mmg tak penah sedar kesilapan mereka~
tp bile tgur sikit dia je nak btul~
takley nak terima secara positif~

abaikan je la manusia cam tu

Dashing Days said...

deathwish: aku dh sedaya upaya abaikan tp makin aku abai makin die melambai-lambai hee

highcarl said...

nobody perfect

Dashing Days said...

highcarl: memang nobody perfect..but kak nini stress coz mahu jadi perfect sentiasa hee

touyakaruma said...

Tidak siapapun sempurna di dunia nie.

F U N F A B U L O S I T Y said...

life is not always perfect, but it's fabulous and can be fabulosity-macam kenal je statement ni kannn?-huhu ;D

Dashing Days said...

touya: trueee =)

Dashing Days said...

dexfab: itu mcm ayat kamu sendiri la heee

░♥si lampu neon♥░ said...

ish ish..nak jumpa manusia perfect dalam mimpi pon susah...ni kan plak dalam realiti hahah

Dashing Days said...

si lampu neon : tau tak pe...=)

Dashing Days said...
This comment has been removed by the author.