Sunday, February 14, 2010

KERETA SORONG HIJAU PANCIT DI TAYAR


"kereta hijau.pancit di tayar"

main benda nih tadi dengan inah.
permainan yang unfair.aku tolak kinah siap ade willy-willy lagi
die tolak aku ..tak sampai 2kaki.siap perli lagi
" sile kurus"
permainan yang bias sungguh huh~!












p/s: aku nak pujuk *dengan bersungguh-sungguh* tak pon pukau,tak pon bg sedikit love mojo supaya mr liebchen tolak aku dlm kete sorong hijau nih.tanpa berkata dan menyuruh aku KURUS.-_-

8 comments:

syue said...

hihihi.!seronok main kete sorong ni? ^^, teringat kecik kecik dulu, hee! :)

Dashing Days said...

syue:memang bestttttt !!!!!

mas said...

dlu time dok kat kg slalu men menda ni

Dashing Days said...

mas: tu r..sbb teringat la yg dok pulun men mende nih hee

syakinah saffarudin said...

adeke suruh aku tolak? terkeluar isik perut pon lom tentu aku dapat tolak lelaju siap drift tau huhuhu

Dashing Days said...

arghhh..tenage batin lu lemah sgt tu yg jadi kess nak kuar isik perut hee

FatinSyahirah said...

ahaha. memang seronok main naik kete sorong ni. dan juga membisakan. :D

Dashing Days said...

fatin: memang mbisakan..ttusuk kat hati lagi dgn komen laser2 tu hee