Tuesday, February 16, 2010

SEPETANG YANG RIANG DI SAMPING ANAK-ANAK SEDARE TERSAYANG DI TAHUN RIMAU YANG KERING KONTANG



hensem boy nashwan.
bile tido pon still nak pegang gadget canggih seperti mp4 brand zen
dan toy tiger kesayangan.seswaii dengan taun RIMAU nih.
tapi nakal die.phewwww..sengal-sengal badan aku layan.


semalam riuh rendah rumah.Anak sdare kesayangan datang.Walau hanya dua dari empat orang.tapi kerenah masing-masing phew..penat weyh mau layan.tapi tak pe.sayang punye pasal.hee..walau pon semalam aku terpakse buang sifat cool macho bergaye kepada feminin dan pinky.memula kucar kacir jugak hati dengan perasaan aku bila di ajak oleh Amni Najwa main barbie make over kat barbie.com.Silau jugak mate tengok semua mende pon nak pink kat website tu tapi takdehal la.layankan je.sampai akhirnya aku pulak yang lebih-lebih teruja nak makeover sume barbie yang ade kat citu.najwa rilex je laser aku dengan ayat pedas seperti begini" asyik makyong je yg buat"
sambil bagi jelingan maut heeee ..=)
aku jugak berjaya mengajar najwa dan nashwan dance step " i want nobody..nobody but u"
hee..sebab aku ajar tu bukan ape.najwa tu pemalas nak pegi klass pendidikan jasmani kat tadika die atas sebab die selalu datang tadika lambat.standard la ..anak cikgu hee..jadi die selalu la ketinggalan sesi exercise yang akrobatik sume tu.sian die..kan kan? hee.sebagai makcik yang baik tu adalah salah satu dari tangungjawab sosial aku untuk slow kan pertambahan lemak kat badan tatak =) tanpa mengambil kira pasal lemak di badan sendiri muahahahhah






kerana aku dah rampas permainan barbie die.najwa bertindak pantas merampas patrick starfish aku.nyaris aku tak merajuk je dengan die time tu.
tatak jangan men-men.patrick tu teman makyong tido tau! aish..






bilik aku macam tongkang pecah bile najwa start takluk semua
dari teddy bear.tilam sampai lah laptop.
aku terpakse bagi laluan kat najwa improve skill tarian
I WANT NOBODY..NOBODY BUT YOU
yang aku ajar time orang lain tengah tunggu azan maghrib hee
kau jgn tak tau tatak.makyong kau nih jin notti heeeee












p/s: harap tatak dapat praktikkan ape yang aku ajar tu dirumah.jangan la die wat hal menari time atok nenek die tengah smayang ..mampos aku nak jawab kat akhirat sok


4 comments:

syakinah saffarudin said...

first: amboi, gua snap gambar siap rebah2 badan nak bg gambar nampak cuti..lu sesenang bluetooth kasik masok lu nye blog cinabeng~

second:patrick-starfish 2 kepunyaan syakinah BUKAN syahirah. sila betolkan fact 2..ala ade kat bilik ko sebab aku tau ko suke patrick aku...

third bilik anda mmg sedia ade tongkang k hehe kecover pulak hehehe

Dashing Days said...

aumah: pertama..gua blaja dari lu la kes kes lanun nih heee


kedua: kat bilik gua hak milik kekal gua.lu sape soh DUMP patrick macam tu je heee

ketiga: bilik gua bilik artis carik ilham berkarya..ape kau ingt bilik william shakespear bersih neat bagaike? =)

Afnie Roslan said...

sweet...klu dak kcik comel la...klu dah besar mau pecah umah kn jerit...hehhehhehhe

Dashing Days said...

afnie: setuju..memang licik dan notty hee mane x kne jerit huu