Saturday, February 27, 2010

SARANG HAE !!!

ehem..pandang notes cognitive pekejadahnye ntah..nampak muke die nih
tengah berlengang balik dari kelas.pandang awan dan..nampak muke die nih
dalam mimpi..figura brad pitt dan die nih berselang seli ..amik turn nak muncul sambil tersenyum kacak..
time pandang cermin nak check shawl senget ke tak nampak muke die nih..
aiseyh...nih ke yang di nama kan angau? macam nih ke rase angau ?
angau ke kalau aku ulang cerita boys over flower yang pernah aku tuduh sebagai cerita gay dulu sebanyak 3kali sehari?
angau ke kalau aku korbankan hobby tido demi nak tengok cite nih?
humph..apesal la kau nih hensem sedap mata memandang sangat...?
kan dah susah aku nak buat keje.ni poem for malaysia lit tak settle lagi nih
ape kejadah figurative la literal meaning pon aku tak carik lagi
busy telek muke die nih..-_-''
macam mane aku nak tahan hati dan diri dari tak teringat kat die nih?
hish..rase macam nak pegi korea ASAP pulak..duh~!









p/s: sebab tu aku tak layan sangat cite korea.aku paham sangat immune system aku nih lemah kat mamat kacak yang kalau sebut sorry tu buat aku rase nak pengsan sebanyak 7kali

8 comments:

Ery Farieha said...

erkk !
my min ho !

Dashing Days said...

ery: aiseyh..hee..min ho ni buat kan aku tak focus time dlm kelas je..tbayang die nanges la die senyum la ..aura die ni..melmpau hee

FatinSyahirah said...

kenapa orang suka tgk cite korea heh? ermm

Dashing Days said...

fatin: dunno..dulu pon takde la suke sgt..tgk cerita pon dlm setaun satu cite..nih dh dekat 2tan tak tgk skali tgk amek kau ..terus jadi angau heee

three musketeers said...

amik lah dia. i amik so yi jung aka kim bum
hehe

sayaBerd said...

wlpon diselang seli nantra brd pit ngn dia ni.
wajah ak jugak muncul.


itu la hakikat.

ekekek

Dashing Days said...

ary: okeyh..setttt ! =)

Dashing Days said...

ustat L : jgn nak memandai..tekeh kepala tu karang ilang ilmu ustat kau